Pro správnou funkci tohoto webu a jeho další zlepšování používáme soubory cookies.


Výhradní distributor produktů pro ČR a Slovensko

 

 

Jak automatizovat a vzdáleně ovládat svoji domácnost či kancelář bez složitých instalací, programování a vysokých investic.

 

Pokud hledáte chytré osvětlení, výrobky jako je chytrá zásuvka, chytré vypínače na měření spotřeby elektrické energie, zařízení, která spolupracují s Google Home, Google Assistant nebo s Amazon Alexa, pak jste tady správně.

Naleznete zde kompletní sortiment chytrých vypínačů Sonoff, které Vám umožní řídit elektrické spotřebiče tzv. "inteligentně" na dálku pomocí Vašeho mobilního telefonu.

 

Jediné, co k tomu potřebujete jsou naše chytré vypínače, mobilní telefon nebo tablet (iOS nebo Android), přístup k internetu a mobilní aplikaci E-WeLink, jejíž stažení a používání je naprosto zdarma.

 

Celý systém využívá jedno z nejspolehlivějších a nejbezpečnějsích cloudových prostředí Amazon Web Services (AWS) a je také naprosto zdarma.

 

Poslední recenze z Heureka

 

Rejvizus

Už dlouho jsem se necítil jako zákazník. Jim nejde jen o peníze, ale zdá se, že hlavně o spokojeného zákazníka, kterého si opravdu váží. To se málo vidí. Moc si jejich přístupu vážím.

Pro:

rychlost
ochota
dobrá cena
vstřícnost
udělají si na vás čas, když si nevíte rady

 

Přidáno: 01.02.2018

Ověřený zákazník

 

Pro:

Po objednání mi bylo ihned voláno a s panem jsme konzultovali nad možnostmi. Velmi oceňuji tento přístup

 

Přidáno: 29.01.2018

Ověřený zákazník

Super komunikace a ochota. Zboží ihned odesláno. Mohu jen doporučit.

 

 

Přidáno: 27.01.2018

Ověřený zákazník

 

Pro:

Velmi rychlé doručení
Výborná cena

 

Přidáno: 25.01.2018

Ověřený zákazník

 

Pro:

skvěle poradi a jsou vždy ochotny

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 249 Kč
Možno objednat

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli internetového obchodu www.chytrevypinace.cz společnost (fyzická osoba) Monika Kucková, se sídlem Mikuláškovo nám. 6, 625 00 Brno, IČ 74142038, zapsaná u Živnostenského úřadu Opuštěná 9/2, 656 70 Brno (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů