Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Vytvoření nového účtu eWeLink
23.02.2018
Vytvoření nového účtu eWeLink
Nedaří se vám registrace do aplikace eWeLink? Připravili jsme pro vás bodový návod jak postupovat. číst celé
Jak ovládat Sonoff zařízení (návod k použití)
07.01.2018
Jak ovládat Sonoff zařízení (návod k použití)
Začínáte pracovat se zařízeními Sonoff a aplikací eWeLink? Připravili jsme pro vás jednoduchý návod jak na to. číst celé
Zobrazit všechny články


Výhradní distributor značky Sonoff pro ČR a Slovensko

Jak automatizovat a vzdáleně ovládat svoji domácnost či kancelář bez složitých instalací, programování a vysokých investic.

Pokud hledáte chytré osvětlení, výrobky jako je chytrá zásuvka, chytré vypínače na měření spotřeby elektrické energie, zařízení, která spolupracují s Google Home, Google Assistant nebo s Amazon Alexa, pak jste tady správně.

Naleznete zde kompletní sortiment chytrých vypínačů Sonoff, které Vám umožní řídit elektrické spotřebiče tzv. "inteligentně" na dálku pomocí Vašeho mobilního telefonu.

Jediné, co k tomu potřebujete jsou naše chytré vypínače, mobilní telefon nebo tablet (iOS nebo Android), přístup k internetu a mobilní aplikaci eWeLink, jejíž stažení a používání je naprosto zdarma.

Celý systém využívá jedno z nejspolehlivějších a nejbezpečnějsích cloudových prostředí Amazon Web Services (AWS) a je také naprosto zdarma.

__________________________

Přečtěte si, jak nás hodnotí naši zákazníci
Poslední recenze z Heureka

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu www.chytrevypinace.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu www.chytrevypinace.cz
  1. Společnost (fyzická osoba) Monika Kucková, se sídlem Mikuláškovo nám. 6, Brno 625 00,
    IČ 74142038, zapsaná u Živnostenského úřadu Opuštěná 9/2, 656 70 Brno (
    dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Monikou Kuckovou tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel platební brány GOPAY s. r. o., se sídlem Planá 67, 370 01 České Budějovice
    • Poskytovatel platebních služeb PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, 2449 Luxembourg
    • Česká pošta, s.p. Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1
    • Slovenská pošta, a. s. Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica
    • Direct Parcel Distribution CZ s.r.o., Říčany u Prahy, Modletice 135, PSČ 25101
    • Zásilkovna s.r.o., Drahobejlova 1019/27, Libeň, 190 00 Praha 9
    • Zásielkovňa s. r. o., so sídlom Kopčianska 3954/39, 851 01 Bratislava

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@chytrevypinace.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.chytrevypinace.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.